Je kunt me altijd bellen om mensen te laten excelleren

Een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties, geeft mij veel voldoening. Jezelf blijven ontwikkelen is leuk en draagt bij aan levensgeluk. Mensen willen blijvend waarde toevoegen, er toe doen in zowel privé- als werkomgeving. Mijn ervaring is dat persoonlijke groei vaak gepaard gaat met vallen en opstaan. Hierbij soms hulp vragen geeft nieuwe inzichten en is verrijkend. Graag onderzoek ik samen hoe deze ondersteuning vorm kan krijgen, of het nu gaat om individuele- of team vraagstukken.

Mijn aanpak

Vanuit een mensgerichte opstelling, waarbij mijn positief kritische grondhouding altijd aanwezig is, zal ik vanuit verbinding samen koersen naar het gewenste resultaat. Kernwoorden die bij mij passen zijn doortastend, focus houden en humor. Vanuit mijn oprechte interesse in mensen zoeken we samen de oorzaak van blokkades die er zijn en geven we woorden aan wat er zich afspeelt. Gezamenlijk zoeken we naar nieuwe inzichten en creëren we andere overtuigingen, die ons niet meer vastzetten en belemmeren om te groeien.

Mijn expertise

Inmiddels ben ik 25 jaar werkzaam in het bedrijfsleven zowel profit als non profit. De rode draad in mijn loopbaan is het werken met én voor mensen. Diverse managementrollen als (internationaal) Manager Recruitment-  mobiliteitscentrum & development hebben bijgedragen aan mijn overtuiging hoe belangrijk het is dat mensen waarde kunnen toevoegen in hun werk en leven.

De afgelopen 5 jaar ben ik actief als Teamcoach, Verbinder & Talentmanager. Als Teamcoach begeleid ik teams vanuit het gedachtegoed Deep Democracy. Als Talentmanager geloof ik in de benadering van de Talent Motivatie Analyse.

Dit alles doe ik vanuit verbinding!

LinkedIn Profile